Ötöslottó Nyerőszámok

ÖtöslottóNyerőszámok
ötöslottóÖtöslottó játékszabály
Számok gyakorisága
Joker
Nyerőosztályok
Lottószám Generátor
Sorsolás dátuma 2024.Május.18. 18:45-19:40 Duna

  • 8
  • 31
  • 59
  • 60
  • 72
Ötöslottó BővebbenKövetkező sorsolás: 2024.05.25.A következő héten várható főnyeremény: 2 535 millió Ft.


Hogyan tudom az Ötös lottó-t játszani?

Mint az Ötöslottónak a neve is mutatja, 90 számból 5-t kell kiválasszunk. A számok bejelölése két módon történhet: a játékos saját maga jelöli be az általa kiválasztott 5 számot, vagy „a szerencsére bízza” és a gép által kiválasztott véletlenszerű számokkal játszik.
A cél mindkét esetben ugyanaz: minél több számot eltalálni. Nyeremény csak akkor jár, ha minimum 2 számot eltaláltunk az 5-ből.

Az élő sorsolást figyelemmel követheti minden héten szombat esténként 18:45-től a Duna Tv SzerencseSzombat című műsorában.

Hogyan kell kitöltenem a lottószelvényt?

Egy Ötöslottó szelvényen 6 számmező található, melyeken belül 90 szám foglal helyet. Ebből a 90 számból kell megjelölni 5 számot – ezt nevezzük alapjátéknak.Ötöslottó
Amennyiben a szelvényen több számmezőt szeretne kitölteni, figyeljen oda azok kitöltési sorrendjére! Haladjon az 1.-től a 6. felé!

Amennyiben saját megtett számain túl gépi játékot is szeretne, jelölje be a „További gépi Ötöslottó játék” rublikát.

Mi történik ha bejelölöm az „5 hetes” jelölőnégyzetet?

Egy Ötöslottó szelvény 1 vagy 5 hétre játszható meg. Amennyiben bejelöli az „5 hetes” jelölőnégyzetet, akkor a következő 5 sorsoláson vesznek részt a megjelölt számai. Ha üresen hagyja, akkor csak 1 alkalommal.

Mennyi egy Ötöslottó alapjáték?

Egy alapjáték ára(1 számmező): 300 Ft
Fizetendő összeg kiszámolása: 300 Ft x alapjátékok száma x hetek száma

Hol tudom utólag megnézni a nyerőszámokat?

A nyerőszámokat oldalunkon, lottózókban, a teletext 871. oldalán, a SzerencseMix újságban, illetve a Szerencsejáték ZRT oldalán tudja megnézi.

Az Ötöslottó játékszabályai
Az 5 lottó játékszabályai szerint 90 számból 5-öt kell megjelölni. Az Ötöslottóban a játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 5 szám közül legalább 2-t eltalált egy számmezőben. Telitalálat akkor születik, ha a játékos által megjelölt mind az 5 szám egyezik a kisorsolt lottó nyerőszámokkal. Az ötöslottó sorsolást a Szerencsejáték Zrt. tartja. A lottósorsolás nyomonkövethető élőben a tévécsatornán. A játék részletes szabályai a szerencsejatek.hu honlapon tekinthetők meg.

Joker

Részt vehet az Ötöslottó játékon kívül még JOKER játékban is. Erről ide kattintva olvashat.

Több információért..

Látogasson el a Szerencsejáték ZRT. honlapjára.
Mik a lottó nyerőszámai? Lottószámok, lottó ötös nyereménye ezen a héten. A Szerencsejáték Zrt. által taltott lottó sorsolások eredményei. Ötöslottó, lottószámok, lottó ötös. Lottó ötös várható következő főnyereménye. Alottó ötös nyerőszámai.

Lottó 5 számgenerátor!

- Ön által generált Ötöslottó számok:⏬🍀