A kenó az egyik legnépszerűbb online szerencsejáték, ez a 18. századi kínai eredetű játék az online kaszinók lottója lett. Népszerűségét annak köszönheti, hogy könnyű, szórakoztató és több százezer dollárt elérő jackpotokat lehet nyerni rajta.
A kenó játék során a játékosok megjelölnek néhány 1 és 80 közötti számot, majd a kaszinó véletlenszerűen kisorsol 20 számozott golyót. Az online keno esetében ez még egyszerűbb, a játékos kattintással kiválaszt egy számsort, ezután kihúznak 20 számot. Az hogy hány számot választ a játékos, különböző lehet, általában 3-20 számra tippelnek. A nyeremény összege a kiválasztott számok mennyiségétől függ és attól, hogy ezekből a játékos hány számot talált el.

Online Kenó

Kenó

A keno online játszása során különböző nagyságú tétet tehetünk meg, nyereményünk természetesen a tét nagyságától is függ. Az online kaszinókban olyan opció is választható, amelyben a számokat nem a játékos, hanem a szoftver jelöli meg.

A keno majdnem minden kaszinóban megtalálható, ezért nem könnyű kiválasztani, hogy hol játsszuk. Végtére is nem mindegy, hogy az ember kire bízza a pénzét. Egyre több új kaszinó bukkan fel az interneten. Melyiket válasszuk a gomba módra szaporodó kaszinók közül?

Rengeteg időbe kerül, míg akár csak néhány weblapot alaposan végignézünk, arra pedig esélyünk sincs, hogy mindegyiket behatóan tanulmányozni tudjuk. Sok értékes időt veszítünk, amíg megpróbálunk eltalálni a világháló dzsungelében. Pedig jobb lenne ehelyett játszani és nyerni.

Önnek már nem kell a drága idejét arra pazarolnia, hogy különböző honlapokat böngésszen kenot kínáló kaszinót keresve. Ezt az hosszadalmas feladatot mi már elvégeztük, és weblapunkon összegyűjtöttük a kaszinók legjobb ajánlatait. Elegendő csak a honlapunkon található linkeket feltérképeznie, ezek segítségével megtalálhatja a keno Önnek legjobban megfelelő ajánlatát.

Böngésszen a kaszinók különböző csábítóbbnál csábítóbb ajánlatai között. Ne maradjon ki ebből a kellemes szórakozásból! Az izgalmas keno játék éppen csak egy egérkattintásnyira található Öntől, ne szalassza el a lehetőséget! A játékhoz sok szerencsét kívánunk!

Kiváló kaszinók
Fedezze fel weblapunkon a legjobb casino bónusz ajánlatokat, egészítse ki pénzét a kaszinó ajándékával és nyerjen így minél előbb nagy összegeket.keno
A valósághű grafika, a könnyen letölthető, rendkívül változatos kaszinójátékok, a gyors és nagy összegű kifizetések, valamint az üdvözlő bónusz mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a szerencsejáték-oldal az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb online kaszinó legyen. A megbízható fizetési lehetőségek és az ügyfélszolgálat szívélyes munkatársai is hozzásegítenek a biztonságos és élvezetes online játékélményhez.

Kenó eddigi nyerőszámai