Milyen mobil SMS-LOTTÓ, okoslottó érhető el Magyarországon?

Magyarországon a Szerencsejáték Zrt. honlapján keresztül lehet mobil SMS lottó fogadásban részt venni. A fogadás történhet interneten vagy sms-ben. A regisztráció internetes űrlap segítségével vagy telefonon történhet.

Interneten keresztül minden játékba be lehet nevezni, a regisztráció és bejelentkezés után a Szerencsejáték Zrt. honlapján csak kattintani kell a kiválasztott játék ikonjára. A fogadások csak a befizetést követően érvényesek. Minden játékosnak van egy számlája, ahova elhelyezi a letétjét, innen vonják le a téteket és ide kerülnek a 200.000 Ft alatti nyeremények. A letét elhelyezésére több módszer is igénybe vehető, például a banki átutalás, bankkártya, m-commerce fizetési mód. A nagyobb nyereményeket banki vagy postai utalás vagy lottózói nyereményigénylés formájában lehet felvenni. Az internetes alkalmazáshoz napló is tartozik, ahol a játékosok 180 napra visszamenőleg lekérdezhetik fogadásaikat és nyereményeiket.SMS-LOTTÓ

A Luxor kivételével minden játékon lehet sms-ben is játszani, a Tippmix, a Luxor és a Puttó kivételével az összes játékra lehet telefonon keresztül fogadni, ezekhez is regisztrálni kell. Telefonos fogadás esetén a megfelelő menüpont billentyűjének megnyomásával töltődik ki a szelvény. A telefonos fogadási rendszerben is lekérdezhető a fogadások és nyeremények naplója.

Különleges megoldást kínál az SMS-LOTTÓ, amely előzetes regisztráció nélkül igénybe vehető a Tippmix, a Tippmax és a Luxor játék kivételével minden játékon. A játék árán kívül a mobilszolgáltató a normál SMS díját számítja fel. A nyereményről SMS-t kapnak a játékosok, és ha SMS-ben elküldik bankszámlaszámukat, a 200.000 Ft alatti nyereményeket automatikusan megkapják erre a számlára.

Nem kifejezetten mobil fogadás, mégsem fogadóirodákhoz kötött műfaj az ATM-es fogadás. Erre bankautomatáknál van lehetőség. Szükséges hozzá egy. az OTP rendszere által elfogadott bankkártya és mobiltelefon. A bankautomatán a „LOTTÓ” menüpont kiválasztásával lehet fogadni. A részvételi díjat a bankkártyáról vonják le, a fogadáshoz meg kell adni a mobiltelefon számát. Az automatáknál Ötöslottón, Hatoslottón, Skandináv lottón, Kenón és Jokeren lehet játszani. A játék módja a gyors tipp, ahol a játékos véletlenszerűen kap számokat, amelyeket elfogad vagy elutasít.